Galleries and expositions

"Ik voel me als een indringer als ik onaangekondigd en zonder toestemming het verlaten gebouw betreed. Ik stap naar binnen met een bonzend hart, niet wetende wat me te wachten staat en met de angst om betrapt te worden. Het zijn ook stappen in de geschiedenis die het gebouw uitademt. Een gebouw dat het vele jaren zonder menselijke warmte en aandacht moest stellen, vergeten en achtergelaten om te sterven. Ooit was het fier en statig, bruiste het binnen van het leven.

Maar de natuur slaat terug, dwars door ijzer en steen. De natuur neemt alles over, bedekt de vloeren met tapijten van mos, stript de muren van al hun pracht en decoreert de ramen met klimplanten. Ik bevind me in een andere wereld."

 

 

 "I feel like an invader entering abandoned buildings unannounced and without permission. Stepping inside my heart pounds, not knowing what awaits me and fearsome of being caught. Stepping into a building that exhales history, receiving no attention and human warmth for many years, it's just forgotten and left to die. Once being proud and stately, full of life.

Now nature strikes back, cuts through iron and stone, covers floors with carpets of moss, strips the walls of all its splendor, and decorates windows with climbing plants. I find myself in an another world."

 

 

 

Permanente EXPO bij MiFaSoles te Maarheeze........

History exhibitions

Tijdens Kunst met een grote T in het weekend van 1 en 2 oktober 2022 krijgen kunstenaars met relatie tot Nuenen c.a. de gelegenheid om hun werk te exposeren in huizen en geschikte ruimtes in het centrum van Nuenen. Ikzelf zal met een aantal fotowerken exposeren. Kom kijken en geniet van de vele kunst tijdens een mooie wandeling door het centrum van Nuenen!!!

 

Een aantal werken waren te zien bij She Art Gallery te Nuenen, waaronder de laatste afdruk van "Complete surrender" van 2020 t/m 2022!

 

De nieuwste expositie in Galerie De Ruimte te Geldrop loopt tot 6 juli 2020 !!!!

 Laat je verrassen door de artistieke uitingen van 7 gerenommeerde Nederlandse kunstenaars.

 

The latest exhibition in Gallery De Ruimte in Geldrop until 6 July 2020 !!!!

  Be surprised by the artistic expressions of 7 renowned Dutch artist

Een korte video impressie gemaakt door Chris Dekkers van KunstExpo #30 van Galerie De Ruimte te Geldrop:

 

Laatste weekend, last weekend, 9 en 10 november 2019, 13:00 - 17:00:

't KUNSTHUYS, Sonseweg 39, Best !!!

Tijdens Kunst met een grote T in het weekend van 5 en 6 oktober 2019 krijgen kunstenaars met relatie tot Nuenen c.a. de gelegenheid om hun werk te exposeren in huizen en geschikte ruimtes in het centrum van Nuenen. Ikzelf zal met een aantal fotowerken exposeren in het Gemeentehuis. Kom kijken en geniet van de vele kunst tijdens een mooie wandeling door het centrum van Nuenen!!!

 Ik doe mee met de Tentoonstelling "Verlaten schoonheid", georganiseerd door de stichting KunstaanZ uit Deventer, welke loopt van 16 februari t/m 30 juni 2019.

Deze tentoonstelling vindt plaats in een prachtig historische pand, Brink 16 te Deventer !!!

Op 13, 14 en 15 oktober 2017 vindt de 7e editie van de Annual Dutch Art Fair plaats in het World Fashion Centre in Amsterdam. Verdeeld over 3.500m2 presenteren ongeveer 200 professionele kunstenaars meer dan 1.700 kunstwerken aan duizenden bezoekers.

8e editie van KunsT met een grote T te Nuenen, zaterdag 23 en zondag 24 september 2017

 

Solo exhibition from September 17, 2017 to October 9, 2017 at 't KUNSTHUYS at Best.

In the gallery of artist Raymond Hoogendorp at the Prinsengracht 540 in Amsterdam, 2 of my works are now displayed in the famous ChromaLuxe quality!

In de galerie van kunstenaar Raymond Hoogendorp aan de Prinsengracht 540 in Amsterdam hangen nu ook 2 van mijn werken in de bekende ChromaLuxe kwaliteit!

 

 

 

 

 

 

 

NF Art Gallery in Knokke-Heist, Belgium, april 1 to may 28, 2017.

 

 

Art Eindhoven 8 - 9 april 2017 in het Klokgebouw, Strijp-S

 

 

Mariette Lifestyle exposeert een aantal chromaluxe werken op Excellent Eindhoven, waaronder een aantal foto's die nog niet eerder zijn afgedrukt. Deze lifestyle interieur beurs vindt plaats in Beursgebouw Eindhoven van 24 t/m 26 maart. Op vrijdag is de beurs geopend van 13u tot 20u en zaterdag en zondag van 11u tot 17u.

December 17, 2016 until January 28, 2017 exhibition "Abandoned Beauty" at Holland Art Gallery, Kleine Berg 49, Eindhoven.

Van 17 december 2016 tot en met 28 januari 2017 expositie 'Abandoned Beauty' bij Holland Art Gallery op de Kleine Berg 49 te Eindhoven.

 

 

Art Eindhoven, Klokgebouw, Strijp-S, 16 en 17 april 2016

 

Now Art Fair, AHOY Rotterdam, 14 - 15 november 2015